LXT doet vrijdag 19 t/m zondag 21 mei a.s. mee aan het Hacking Health Utrecht 2017. Een weekend lang slimme en creatieve oplossingen bedenken voor de zorg; in de breedste zin van het woord, van 3D-printen tot block chain.

Dit jaar opent ook het UMC Utrecht haar deuren voor zorgprofessionals, patiënten, programmeurs, data scientists, studenten en ondernemers. Met een select gezelschap gaan we in een snelkookpan werken aan slimme en innovatieve gezondheidszorg.

Op vrijdagavond worden via pitches verschillende cases gepresenteerd en worden er teams gevormd. Op zaterdag gaan de teams aan de slag met de cases en kan iedereen workshops volgen over onderwerpen als design thinking, lean start-up en pitchen. Een deskundige jury zal zondagmiddag de prijswinnaars bekend maken. Zij gaan door naar de landelijke finale van Hacking Health. De winnaars worden beloond met coaching, training, toegang tot netwerken en podia. Dit om ervoor te zorgen dat de kans op realisatie flink wordt vergroot.

Dennis Henkes, Co-founder & co-owner LXT: “LXT gelooft in samenwerking voor innovatie in de zorg en in de kracht van techniek. Daarom participeren wij in Hacking Health 2017. Samen met het UMC Utrecht en vele anderen werken wij aan cases die nu en in de toekomst een verschil kunnen maken voor patiënten wereldwijd.”

Volg ons op Hacking Health 2017:

Facebook
Twitter
Website

Bas Verhoef

%d bloggers like this: