We are LXT

“Laten we samen jouw organisatie veiliger en efficiënter maken”

Wie wij zijn

Lumiad Extended Technology (LXT) te Utrecht is jong én ervaren. Wij maken zinvolle technologie voor het bedrijfsleven. Zoals persoonsalarmering, noodoproep en directe communicatie. En we kijken met een frisse blik naar organisaties.

Waar we voor staan

Bij LXT werken we met veel plezier aan een veiligere en efficiëntere wereld. We ontwikkelen slimme technologie. Die écht makkelijk te gebruiken is en altijd functioneert. We hebben een uitgebreid testlab en we kijken mee met onze klanten. Samen met hen zien we gelijk wat werkt en wat beter kan.

Hoe we het aanpakken

Wij maken jouw organisatie slimmer. Dat doen we met software, sensoren, Wi-Fi, bluetooth, beacons. Bijvoorbeeld zoeken naar apparaten in de zorg is verleden tijd. Of scholen vervangen hun Wi-Fi wachtwoorden door certificaten. Veel veiliger. En wij doen alles automatisch in plaats van handmatig.

Wij zijn LXT

We noemen onszelf developers. Maar we zijn ook ontdekkers, ontwikkelaars, uitvinders, ondernemers, trainers, onderzoekers en vrienden. We lachen, leren, experimenteren en ontwerpen te gekke digitale producten. Deze combinatie van een unieke bedrijfscultuur, hele verschillende achtergronden en geweldig werk voor klanten is wat we echt tof vinden.

Wat levert samenwerken met LXT op

LXT zorgt voor slimme, zelfsturende apparaten die meten wat jij wilt weten. Want waardevolle data is geld waard. LXT voorziet jouw apparaten van “zintuigen”. Oftewel: sensoren. Deze sensoren kunnen van alles meten en berekenen. Ze voorspellen het onderhoud van een machine, bestellen goederen vooraf of achterhalen waardoor een storing is ontstaan.

Zo ontstaan er nieuwe kansen voor bedrijven in alle sectoren. Met onze IoT-manager OnAir kun je de apparaten op afstand volgen en bijsturen. Dat kan waar en wanneer jou dat uitkomt.

Waar werken we mee?

Wij zijn specialist in Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee en Z-Wave. We passen deze kennis toe om “dingen” slimmer te maken en deze te verbinden. Afhankelijk van de toepassing kan LXT de optimale draadloze techniek voor jullie bedrijf kiezen.

Wie zijn wij?

Interesse om voor ons te werken? Kijk dan eens bij onze vacatures of neem contact op.

Een greep uit onze klanten

Stuur ons een bericht

6 + 13 =

Neem direct contact met ons op

Algemeen
+31 (0) 30 767 06 50

Klantenservice
+31 (0) 30 767 06 60

We zijn bereikbaar op werkdagen
09:00 - 17:00